Hei, jeg er Hege Augestad!
Også kjent som Konditor Augestad.
Jeg brenner for å lære deg triksene som gjør at du lykkes med søte mesterverk hjemme!
Jeg har nemlig ikke alltid vært en superbaker. I 2015 var jeg en glad (og litt frustrert) amatør som kløna meg gjennom kokebøker og bakeblader. Hva var det som gjorde at kakene i bøkene så ut som de gjorde? Hvorfor smakte desserten på topprestauranter så insane bra?
Kakene ser ut som noe som har blitt tryllet fram, men du vet at de har blitt laget av menneskehender. Hva var hemmeligheten?
Jeg bestemte meg for å finne det ut, så jeg heiv meg på en konditorutdannelse. Og gjett om jeg hadde rett: Bak hver vellykkede kake er det en haug med triks. Triks som aldri står i kokebøkene.
Vil du lære dem? Da er du på rett sted!
Se for deg å naile kaker og søtsaker hver eneste gang – sånn at du kan nyte bakeglede og kreativitet, uten å kaste bort tid (eller nattesøvn) på mislykkede forsøk.
Hvem liker vel ikke mestringsfølelse?
Er du klar?
Ta bakeskillsa til neste nivå med et kurs,
eller sjekk ut oppskriftene!

Jevn, tynn bunn. Idiotsikker krem. Silkemyk og holdbar marengs.
Ikke hør på de som sier at sitronterte er vanskelig. Med disse triksene er du bare en sitronskvis unna å lage noe som kunne blitt solgt i hvilken som helst franske kakedisk!

Er det ikke på tide å få til de satans makronene?
Drømmen om fransk perfeksjon er nærmere enn du tror. Stjel triksene mine og kom deg over kneika!
Kurset Makronmagi åpner to ganger i året. Sett deg på venteliste, og bli den første til å få beskjed når det åpner! Når du har meldt deg på, får du en feilsøkingsguide du kan varme opp med.

Hvilken oppskrift kan jeg friste med i dag?
Bli med bak kulissene!
Jeg sender deg epost i ny og ne med tips & triks, samt en og annen bransjehemmelighet.
Her får du reine ord for penga og en god dose sukkerkjærlighet.
Og du? Det vanker gave.