Salt karamellfyll

Den er gyllen. Den er søt. Den er salt. Her er smaken vi aldri blir lei av!

Vi nordmenn elsker karamell, og det er ikke så rart. Den gyldne treenigheten av karamellisert sukker, fløte og smør er helt uimotståelig! Tenk at noe så enkelt kan smake så godt?

Dette fyllet er akkurat passe tykt, så det holder formen mellom makronskallene, samtidig som det er lett å sprøyte ut. - Og det er selvfølgelig perfekt balansert med salt.

Jeg har forsket meg frem til den ultimate oppskriften - så du slipper å gjøre det!

Oppskriften inneholder

  • Oppskrift til 50 makroner
  • Mål og vekt i gram og konkrete ingredienser, så resultatet blir likt hver gang!
  • Info om oppbevaring og holdbarhet
  • Justering for melkefri versjon

Viktig å vite: 
Oppskriften er kun på fyllet, ikke selve makronskallene.

Andre sier:

Du er så keeping it reel på alt 👏 Måten du formidler på gjør at kakebaking virker mer overkommelig for oss amatører 😌

Lærte å bake ordentlig fine sukkerbrød! Et lite kurs hos @konditor.augestad var alt jeg trengte😍

95,00 NOK

Ved kjøp av dette produktet samtykker du til kjøpsvilkårene.

Skal det være noko attåt?
Dagens anbefaling: Mynteganache (95 kr)