Mynteganache til makroner

Når bedet gror over av mynte, er det bare én ting å gjøre: Lag mynteganache!

Mynte (sånn som du har i mojito, vet du) og sjokolade er skikkelig gode venner. Men det er ikke alltid så lett å beregne riktig mengde mynte! Den er en slik luring som fort tar over hvis du har i for mye - samtidig skal det jo smake av disse greiene.

Jeg har forsket meg frem til den perfekte mynteganachen - så du slipper å gjøre det!

Oppskriften inneholder

  • Ganache-oppskrift til 50 makroner
  • Forslag til sjokolade, så du slipper å lure på hvilken du skal bruke
  • Mål og vekt i gram og konkrete ingredienser, så resultatet blir likt hver gang!
  • Info om oppbevaring og holdbarhet
  • Justering for melkefri versjon

Viktig å vite: 
Oppskriften er kun på fyllet, ikke selve makronskallene.

 

Andre sier:

Du er så keeping it reel på alt 👏 Måten du formidler på gjør at kakebaking virker mer overkommelig for oss amatører 😌

Lærte å bake ordentlig fine sukkerbrød! Et lite kurs hos @konditor.augestad var alt jeg trengte😍

95,00 NOK

OBS! Leverandøren av nettsiden krever at du oppretter bruker ved kjøp. Når dette er gjort vil du få tilsendt oppskriften din. (PS! Jeg har latt dem få vite at løsningen er klønete)

Ved kjøp av dette produktet samtykker du til kjøpsvilkårene.

Prisen inkluderer 25% MVA.

Skal det være noko attåt?
Dagens anbefaling: Folkefavoritten Salt Karamell (95 kr)!