Mynteganache til makroner

Når bedet gror over av mynte, er det bare én ting å gjøre: Lag mynteganache!

Mynte (sånn som du har i mojito, vet du) og sjokolade er skikkelig gode venner. Men det er ikke alltid så lett å beregne riktig mengde mynte! Den er en slik luring som fort tar over hvis du har i for mye - samtidig skal det jo smake av disse greiene.

Jeg har forsket meg frem til den perfekte mynteganachen - så du slipper å gjøre det!

Oppskriften inneholder

  • Ganache-oppskrift til 50 makroner
  • Forslag til sjokolade, så du slipper å lure på hvilken du skal bruke
  • Mål og vekt i gram og konkrete ingredienser, så resultatet blir likt hver gang!
  • Info om oppbevaring og holdbarhet
  • Justering for melkefri versjon

Viktig å vite: 
Oppskriften er kun på fyllet, ikke selve makronskallene.

 

Andre sier:

Du er så keeping it reel på alt 👏 Måten du formidler på gjør at kakebaking virker mer overkommelig for oss amatører 😌

Lærte å bake ordentlig fine sukkerbrød! Et lite kurs hos @konditor.augestad var alt jeg trengte😍

95,00 NOK

Ved kjøp av dette produktet samtykker du til kjøpsvilkårene.

Oppskrifter er ikke refunderbare.

Skal det være noko attåt?
Dagens anbefaling: Folkefavoritten Salt Karamell (95 kr)!